Det var ett tag sen..

Oktober 2012 skrev jag senast här.
Det är snart 1,5år sen… Jag har låst upp några av de inlägg som har varit låsta, inte för att det säkert är någon här inne och läser, men ändå.

Livet rullar på och idag är det två månader kvar innan jag återgår till jobbet efter att då ha varit hemma i 1 år och 7 månader. Det känns jättenervöst, men såååå kul! Jag längtar verkligen till jobbet och hoppas att alla pusselbitar i det stora livspusslet lätt faller på plats. Två som ska jobba, en som ska börja skolan och en som ska börja förskolan. Det blir mycket, men hoppas att vi laddar batterierna rejält så fort maken går på semester.
Vi kommer ta dagarna som dom kommer, har en aktivitet inplanerad och det är High Chaparral med familjen Foseid/Karlsson, det ska bli jättekul!! Härligt för killarna att ha varandra också och trevligt för oss vuxna att inte bara ha barnen utan även vuxet sällskap =)

Nä dags att ta hand om tvätten innan vi ska åka och hämta storebror på fsk och sen åka vidare! Ska försöka bli bättre på att skriva inlägg..försöka!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.