Jag är sämst på att uppdatera

Igår var det två år sen jag gick på föräldraledighet från jobbet. TVÅ år sen. Vart har den tiden tagit vägen? När jag var hemma med Nelly så ville jag inget annat än tillbaka till jobbet efter 18 månader hemma, men nu kan jag sakna det, mycket!
Nu består dagarna bara av att sova, jobba, äta, träna och försöka hinna med kvalitetstid med barnen och mannen. Det är ett ständigt pussel, ett jobbigt pussel, men oftast så faller alla bitar på plats.

Idag har jag i alla fall varit hemma med Hugo som kände sig lite hängig, vi har testbakat bottnar till tårtan som vi ska ha när Nelly fyller år. Har fryst in dom nu, dock tycker jag att dom kändes lite döbakta inuti, men vi får se vart det landar. Har en reservplan också. Som innefattar glass och regnbågsfärger!

Imorgon är det jobb igen. Dock bara fram till 13:45 ungefär, sen har vi fått en snabbt inbokad tid för Nellys mage som inte funkar riktigt som den ska. Tror det kan bli lite blodprover m.m.. Vi får se vad det blir av det hela, för som det är nu går inte att ha det.

Nä dags att titta på Bolibompadraken med barnen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.